Seitsemän vetovihjettä verkostoitumiseen

Kirjoittanut | 13.5.2014

Tehokkaaseen verkostoitumiseenkin on omat tehokkaat niksinsä. Kokosin sinulle niistä tehokkaimmat, jotka tuottavat sinulle tulosta. Katso video ja kommentoi jos löydät lisää vinkkejä, joita useimmat jättävät tekemättä tai tekevät selkeästi joka kerta samat virheet.

Miten voin palvella sinua?

Kysy lisää

Pasi Rautio
Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies
Apple Certified Sales Trainer
pasi@tuplaamo.fi
0400 300 385

Oy TuloksenTuplausToimisto Ab
Hatanpään valtatie 34 C
33100 Tampere
TwitterLinked InFacebookInstagramYouTube
Pasi Rautio
Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies
Apple Certified Sales Trainer
pasi@tuplaamo.fi
0400 300 385

Oy TuloksenTuplausToimisto Ab
Hatanpään valtatie 34 C
33100 Tampere

Tietosuojaseloste

Kaikki myy – asenteen kääntöopas esimiehille

Kaikki myy -webinaari

[webinaaritallenne 17.2.2022]

Ajatteleeko sinunkin henkilöstösi, että myynti kuuluu vain myyjille? Juoksevatko huolto- ja asennustiimit kohteissa, mutta eivät tajua, halua tai osaa kiinnittää huomiota asiakkaan selkeisiin tarpeisiin? 

Olet kenties yrittänyt tartuttaa kaikki myy -filosofiaa monenlaisilla tavoilla ilman tulosta. Myyntivaihteen kääntäminen silmään ei käy pelkällä ranneliikkeellä, mutta oikeilla välineillä se kyllä onnistuu. Tässä webinaarissa kävin läpi muutosprosessiin vaadittavat palaset. Paketin jälkeen osaat lähteä rakentamaan muutosta pitkäjänteisesti ja saat väkesi myyntiasenteen nousuun!

60 minuutin mittainen webinaari on tarkoitettu yrittäjille, yritysten johdolle ja esimiehille – heille, jotka voivat vaikuttaa henkilöstön johtamiskulttuuriin ja sen muutokseen. Jos sinä olet tällainen henkilö ja tunnistat ongelman, kannattaa katsoa tämä setti. Pääset sisältöön käsiksi ilmaiseksi!

2 Kommentit

 1. Valtteri Karjula

  Hyviä vinkkejä! Tuli mieleen vielä sellainen että ”etsi oikeat henkilöt”. Monesti sitä huomaa että jokin paperille merkitty johtaja ei olekaan se vaikutusvaltaisin, vaan päätökset tehdään oikeasti muualla. Ja toisinpäin, tottakai.

  Vastaa
  • Pasi Rautio

   Totta. Tosin aina kannattaa kohdata jokainen ihminen ihmisenä, ei siksi mitä sillä lukee ”nimikyltissä”.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *