Yrittäjyys oli selvä polku. Astuin perheyrityksemme tiskin taakse jo 8-vuotiaana. Siitä syttyi kipinä, joka 24 vuotta myöhemmin johti oman yrityksen perustamiseen. Vaikka suunta yrittäjyyteen oli selvä, polulle tarvittiin monta risteystä.

Oma yritys kummitteli mielessä koko ajan. Sopivan idean löytyminen tuntui olevan kiven alla, joten erilaisia kokemuksia piti kerätä matkan varrelta. 15-vuotiaana omaan asuntoon ja omaan talouteen muutto aloitti polun, joka johdattaa eteenpäin edelleen.

Matkan varrella olen myynyt valokuvaustarvikkeita, lehtiä, kotimaisia artisteja, sohvia, kulutuselektroniikkaa, tupakkaa, ruokaa, viinaa, liikelahjoja ja matkailuelämyksiä. Kokemusta on kerätty myös tiskijukkana, vaatemallina, tapahtumajärjestäjänä ja nurmikonleikkaajana.

Tähän mennessä 23 vuotta ihmisten parissa työskentelyä, myyntiä ja asiakaspalvelua. Melkoinen ura, kun aikaisin aloittaa. Pesti tupakkayhtiön kouluttajana toi eteen haaveammatin.

Koulutettavien silmien syttyminen antoi tunteen, jonka tahdon jakaa edelleen. Toisten ihmisten auttaminen ja heidän potentiaalin löytäminen, on moottori joka ajaa minua eteenpäin.

Huhtikuun lopun päivä vuonna 2009 muutti elämän. Nykyinen yhtiökumppani, lapsuuden aikainen ystävä Jukka Lahti soitti juuri oikealla hetkellä ja kertoi omasta ideastaan. Oy TuloksenTuplaustoimisto Ab muuttui paperilta oikeaksi yritykseksi.

Vuodet yrittäjänä ovat opettaneet myynnistä ja markkinoinnista paljon asioita, useimmat niistä kantapään kautta. Niistä on hyvä jakaa muillekin messuilla, seminaareissa, koulutuksissa ja henkilökohtaisissa sparrauksissa.

Koulutan itseäni jatkuvasti. Vain sillä tavalla voin taata asiakkailleni, että tieto jota tarjoan, on ajan tasalla. Vuodessa kulutan ammattikirjallisuutta kymmeniä niteitä.

Annan aikaani myös vapaa-ehtoisena YES-kummina Pirkanmaan kouluille. Käyn puhumassa yrittäjyydestä, asenteesta ja motivaatiosta oppilaitoksissa, yläkoulusta ammattikorkeaan. Minut palkittiin joulukuussa 2014 valtakunnallisella vuoden YES-kummi palkinnolla työstä yrittäjyyskasvatuksen eteen.

Toimin Tampereen Ammattikorkeakoulun Y-Kampuksen sekä Oppisopimuskeskuksen mentorina. Aikaani käytän myös Pirkanmaan Yrittäjien Kilpailukykyvaliokunnassa.

Kuusi syytä miksi myyntikoulutus epäonnistuu

Ilmainen opas paljastaa, miksi myyntikoulutus epäonnistuu lähes aina ja miten pelastat tilanteen! Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat oppaan saman tien luettavaksesi.

You have Successfully Subscribed!