”Pasin tapa ottaa yleisö haltuun on jotain aivan uskomatonta!”

Kierrän puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomea: isoissa seminaareissa, messuilla, koulutustilaisuuksissa, virkistystapahtumissa, verkostoitumistilaisuuksissa, illanistujaisissa, koulujen oppitunneilla. Aiheinani ovat myynti, markkinointi, asenne, motivaatio, verkostoituminen sekä asiakaspalvelu.

Halusin tuoda Kokkolaan energisen ja innostavan myyntikouluttajan, jolla on tarjota alueen pienyrittäjille käytännön neuvoja myynninkehittämiseen Olin kuullut Pasia jo aiemmin, ja tälläkin kertaa Pasin konkreettiset esimerkit ja omat kokemukset olivat koulutuksen suola. Pasin mukaansatempaava ote ja käytännön esimerkit tempaisivat osallistujat hyvin mukaansa, ja osa osallistujajista kiittelikin, ettei ole hetkeen viihtynyt koulutuksessa yhtä hyvin. Yllättävää oli, kuinka nopeasti osallistujat verkostoituivat keskenään. Erityisen hienoa oli, että vielä tunti koulutuksen jälkeen paikalla oli innostuneita yrittäjiä vaihtamassa ajatuksia – vaikka oli perjantai-iltapäivä! Suosittelen ehdottomasti Pasia kouluttajaksi, energinen ote puri ja saamamme palautteet osallistujayrittäjiltä olivat erinomaisia!

Essi Myllylä Kosek
Essi Myllylä

Kun tilasin Pasin vetämään koulutusta, olin kuullut häntä jo niin monta kertaa, että tiesin tilaavani 100 % laatua. Tulokset olivat loistavat. Erityisesti osallistujat pitivät Pasin helposti lähestyttävästä otteesta ja hänen tavastaan inspiroida. Suosittelen Pasia lämpimästi. Omaa suositustani puoltaa myös kymmenien osallistujien loistava palaute. Pasi rocks!

Miia Kaerala Varsinais-Suomen Yrittäjät ry
Miia Kaerala

Pasi Rautio on ollut puhujana Oma Yritys tapahtumissa jo neljänä vuotena peräkkäin. Joka vuosi puheenvuoro on ollut yksi suosituimmista ja odotetuimmista puheenvuoroista. Pasin tapa ottaa yleisö haltuun on jotain aivan uskomatonta! Voin lämpimästi suositella Pasia niin seminaaripuhujaksi kuin myyntikoulutuksen vetäjäksi.

Irina Liimatainen Helsingin Messut Oy/Wanha Satama
Irina Liimatainen

Pasi kutsuttiin meille pitämään kolmen tunnin setti myynnistä ja asiakaskohtaamisesta. Setti oli juuri sitä mitä tilattiin ja paikoin jopa enemmän. Suosittelen Pasia varauksetta.

Erno Holmberg Ekokumppanit Oy
Erno Holmberg

Valitse tilaisuuteesi parhaiten sopiva puheenvuoro

Tulen mielelläni puhumaan myös sinun tapahtumaasi. Alta löydät valmiit pakettini sekä hinnat. Jos yksikään paketti ei sellaisenaan osu tarpeeseesi, ota silti yhteyttä. Katsotaan pystytäänkö räätälöimään yhdessä oikea sisältö puheenvuoroon.

Myös verkon välityksellä

Voit tilata jokaisen setin myös webinaarina, eli kuulijat voivat osallistua oman koneensa, tablettinsa tai vaikka puhelimensa välityksellä. Tämä on erinomainen vaihtoehto etenkin silloin, kun haluat tarjota ajattelemisen aihetta omille työntekijöillesi. Webinaari sopii erinomaisesti myös esimerkiksi silloin, jos olette kokoontuneet omalla porukalla jonnekin ettekä halua ulkopuolisia kuljeskelemaan kokoontumiseenne.

Me hoidamme kaikki webinaarin tekniset järjestelyt. Osallistujat tarvitsevat vain kohtuullisen nopean nettiyhteyden (yli 1 Mbps) sekä tietokoneen, tablet-laitteen tai älypuhelimen. Mobiiliverkossa kannattaa tarkistaa, että yhteysnopeus on riittävä.

Yrittäjä, tee nyt v***u edes jotain

Yrittäjä sortuu liian usein marisemaan omia olosuhteitaan, sen sijaan että tarttuisi toimeen ja tekisi. Toisaalta haetaan erilaisia pikapelastajia ja välineitä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen, vaikka kaikki perusasiat ovat tekemättä tai retuperällä. Tämän session aikana käydään kannustavalla tavalla läpi se, mitä yrittäjän täytyy ainakin laittaa kuntoon markkinoinnissaan.

Kesto Seminaaripuheenvuoro: 45 – 60 min
Webinaari: 45 – 90 min
Sopii Seminaariin, messuille tai koulutuspäivään, jonka osallistujina on koko yrityksen henkilöstö siivoojasta toimitusjohtajaan.

Myyntiautomaatti ja miten se tehdään

Miten teidän yrityksessänne toimii myynti ja markkinointi? Onko työ tasaisen soljuvaa vai tehdäänkö teilläkin myyntiä silloin kun tilauskirja on jo tyhjä. Mitä teillä tapahtuu asiakkaille, jotka pyysivät tarjouksen, mutta eivät tällä kertaa tilanneet.

Kesto Seminaaripuheenvuoro: 30 – 60 min
Webinaari: 45 – 90 min
Koulutus: 3 h
Sopii Seminaariin tai koulutustapahtumaan, jonka osallistujina on yrittäjiä tai yritysten myynti- ja/tai markkinointiväkeä.

Miksi et opi tänäänkään mitään

Seminaarit ovat mukavia tapahtumia. Fiilis on korkealla ja puhujilta tuntuu irtoavan loistavia ajatuksia yksi toisensa perään. Valitettavasti kotiin tai toimistolle paluun jälkeen se kaikki on vain haalea muisto ja elämä jatkuu entistä rataa. Miksi näin on ja miten voisi olla toisin.

Kesto Seminaaripuheenvuoro: 30 – 60 min
Webinaari: 30 – 60 min
Sopii Mihin tahansa seminaariin tai koulutuspäivään.

Tulirinki

Mitä jos sinä maksaisit markkinoinnista vasta kun saat kaupan tehtyä? Mitä jos sinulla olisi ympärilläsi yrityksiä jotka aktiivisesti suosittelevat ja myyvät palveluitasi? Pasi kertoo, kuinka yrittäjä voi rakentaa ympärilleen Tuliringin.

Kesto Seminaaripuheenvuoro: 30 – 60 min
Webinaari: 30 – 90 min
Sopii Seminaariin tai koulutustapahtumaan, jonka osallistujina ovat pk-yrittäjät.

Hinnat

Kaikki puheenvuorot ovat saman hintaisia. Hintaan vaikuttaa se, minkä mittaisen puheenvuoron haluat ja missä tapahtuma pidetään. Tässä hinnasto:

Alue 0,5 – 3 tuntia 3 – 6 tuntia
Suur-Tampere (alle 200 km Tampereelta) 2480 € 3980 €
Etä-Tampere (201 – 400 km Tampereelta) 2780 € 4680 €
Kauko-Tampere (yli 400 km Tampereelta) 3180 € 5280 €
Webinaari: 1980 €
Lauantailisä: 500 €. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Näin tilaat

Tilaaminen on helppoa.

Valitse puheenvuoro ja soita minulle: 0400 300 385. Saat sähköpostiisi selkeän tarjouksen, jonka hyväksyt sähköpostitse ja homma on sillä selvä. Voit myös lähettää tilauksen/tarjouspyynnön suoraan sähköpostilla: pasi@tuplaamo.fi

Jos et ole varma mikä puheenvuoro sopisi tilaisuuteesi tai hakusessa on jotain spesiaalia, autan sinua mielelläni. Soita, niin etsitään paras ratkaisu tarpeeseesi.