”Pasin tapa ottaa yleisö haltuun on jotain aivan uskomatonta!”

Kierrän puhumassa ympäri Suomea seminaareissa, messuilla, koulutustilaisuuksissa, kouluissa,  verkostoitumistilaisuuksissa, virkistystapahtumissa. Aiheina ovat myynti, markkinointi, asenne, motivaatio, verkostoituminen sekä asiakaspalvelu.

Pasi Rautio, puheenvuorot

Pasi Rautio on ollut puhujana Oma Yritys tapahtumissa jo neljänä vuotena peräkkäin. Joka vuosi puheenvuoro on ollut yksi suosituimmista ja odotetuimmista puheenvuoroista. Pasin tapa ottaa yleisö haltuun on jotain aivan uskomatonta! Voin lämpimästi suositella Pasia niin seminaaripuhujaksi kuin myyntikoulutuksen vetäjäksi.

Irina Liimatainen Helsingin Messut Oy/Wanha Satama
Irina Liimatainen

Kun tilasin Pasin vetämään koulutusta, olin kuullut häntä jo niin monta kertaa, että tiesin tilaavani 100 % laatua. Tulokset olivat loistavat. Erityisesti osallistujat pitivät Pasin helposti lähestyttävästä otteesta ja hänen tavastaan inspiroida. Suosittelen Pasia lämpimästi. Omaa suositustani puoltaa myös kymmenien osallistujien loistava palaute. Pasi rocks!

Miia Kaerala Varsinais-Suomen Yrittäjät ry
Miia Kaerala

Halusin tuoda Kokkolaan energisen ja innostavan myyntikouluttajan, jolla on tarjota alueen pienyrittäjille käytännön neuvoja myynninkehittämiseen Olin kuullut Pasia jo aiemmin, ja tälläkin kertaa Pasin konkreettiset esimerkit ja omat kokemukset olivat koulutuksen suola. Pasin mukaansatempaava ote ja käytännön esimerkit tempaisivat osallistujat hyvin mukaansa, ja osa osallistujajista kiittelikin, ettei ole hetkeen viihtynyt koulutuksessa yhtä hyvin. Yllättävää oli, kuinka nopeasti osallistujat verkostoituivat keskenään. Erityisen hienoa oli, että vielä tunti koulutuksen jälkeen paikalla oli innostuneita yrittäjiä vaihtamassa ajatuksia – vaikka oli perjantai-iltapäivä! Suosittelen ehdottomasti Pasia kouluttajaksi, energinen ote puri ja saamamme palautteet osallistujayrittäjiltä olivat erinomaisia!

Essi Myllylä Kosek
Essi Myllylä

Pasi kutsuttiin meille pitämään kolmen tunnin setti myynnistä ja asiakaskohtaamisesta. Setti oli juuri sitä mitä tilattiin ja paikoin jopa enemmän. Suosittelen Pasia varauksetta.

Erno Holmberg Ekokumppanit Oy
Erno Holmberg

Valitse tilaisuuteesi parhaiten sopiva puheenvuoro

Tulen mielelläni puhumaan myös sinun tapahtumaasi. Alta löydät valmiit pakettini sekä hinnat. Jos yksikään paketti ei sellaisenaan osu tarpeeseesi, ota silti yhteyttä. Katsotaan pystytäänkö räätälöimään yhdessä oikea sisältö puheenvuoroon.

Myös verkon välityksellä

Voit tilata jokaisen setin myös webinaarina, eli kuulijat voivat osallistua oman koneensa, tablettinsa tai vaikka puhelimensa välityksellä. Tämä on erinomainen vaihtoehto etenkin silloin, kun haluat tarjota ajattelemisen aihetta omille työntekijöillesi. Webinaari sopii erinomaisesti myös esimerkiksi silloin, jos olette kokoontuneet omalla porukalla jonnekin ettekä halua ulkopuolisia kuljeskelemaan kokoontumiseenne.

Me hoidamme kaikki webinaarin tekniset järjestelyt. Osallistujat tarvitsevat vain kohtuullisen nopean nettiyhteyden (yli 1 Mbps) sekä tietokoneen, tablet-laitteen tai älypuhelimen. Mobiiliverkossa kannattaa tarkistaa, että yhteysnopeus on riittävä.

Kaikki väki myymään

Joka päivä tuhannet yritykset Suomessa jättävät pöydälle kymmeniätuhansia kaupan mahdollisuuksia. Tämän koulutuksen opeilla avaat väkesi silmät ja korvat ja innostat heidät avaamaan suunsa, kun myyntitilaisuus sattuu kohdalle.

Etätapaamiset haltuun – tee tulosta verkossa

Joku on kotona, toinen toimistolla, kolmas kahvilassa. Tuloksellinen myynti kuitenkin onnistuu, kunhan vain verkko toimii ja parhaat käytännöt verkossa myymiseen ovat hallussa. Tästä koulutuksesta ne saat – itsellesi ja/tai myyjällesi.

Messumyyjän kuolemansynnit

Kun potentiaalista ostajaa pyörii messuhallissa pilvin pimein, voisi kuvitella kaupan käyvän. Vaan ei nimi itsestään paperiin ilmesty. Liian usein osastolla ja jo ennen messuja tehdään vääriä asioita ja tulos jää saamatta.

Myyntikäynnin askeleet

Alansa huippu pystyy improvisoimaan missä tahansa tilanteessa. Hän ei kuitenkaan tee sitä mielellään, koska tietää mikä tuo varmemmin tuloksia. Hän seuraa prosessia, jonka hän on nähnyt toimivan useimmissa tilanteissa.

Asiakkaan kokemus on aina oikeassa

Niinhän se on, että maksaja määrää. Ainakin, jos hänelle annetaan mahdollisuus tai hänet jopa pakotetaan siihen. Huolellinen asiakaspalvelu vapauttaa asiakkaan olemaan tyytyväinen. Riisuu hänet ”aseista”.

Hinnat

Kaikki puheenvuorot ovat saman hintaisia. Hintaan vaikuttaa se, minkä mittaisen puheenvuoron haluat ja missä tapahtuma pidetään. Voit laskea hinnan kunkin puheenvuoron omalla sivulla ja tehdä saman tien myös tilauksen. Tässä kuitenkin selkeä hinnasto:

Alue 0,5 – 3 tuntia 3 – 6 tuntia
Suur-Tampere (alle 200 km Tampereelta) 2480 € 3980 €
Etä-Tampere (201 – 400 km Tampereelta) 2780 € 4680 €
Kauko-Tampere (yli 400 km Tampereelta) 3180 € 5280 €
Webinaari: 1980 €  
Lauantailisä: 500 €. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Näin tilaat

Tilaaminen on helppoa. Voit lähettää tilauksen suoraan kunkin puheenvuoron omalta sivulta. Halutessasi saat minulta suoraan tarjouksen puhelimitse: 0400 300 385. Saat sähköpostiisi selkeän tarjouksen, jonka hyväksyt sähköpostitse ja homma on sillä selvä. Voit myös lähettää tilauksen/tarjouspyynnön suoraan sähköpostilla: pasi@tuplaamo.fi

Jos et ole varma mikä puheenvuoro sopisi tilaisuuteesi tai hakusessa on jotain spesiaalia, autan sinua mielelläni. Soita, niin etsitään paras ratkaisu tarpeeseesi.