”Pasin tapa ottaa yleisö haltuun on jotain aivan uskomatonta!”

 

Kierrän puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomea: isoissa seminaareissa, messuilla, koulutustilaisuuksissa, virkistystapahtumissa, verkostoitumistilaisuuksissa, illanistujaisissa, koulujen oppitunneilla. Aiheinani ovat myynti, markkinointi, asenne, motivaatio, verkostoituminen sekä asiakaspalvelu. Näiltä keikoilta olen saanut paljon palautetta. Tässä niistä muutama:

 

Tulen mielelläni puhumaan myös sinun tapahtumaasi. Alta löydät valmiit pakettini sekä hinnat. Jos yksikään paketti ei sellaisenaan osu tarpeeseesi, ota silti yhteyttä. Katsotaan pystytäänkö räätälöimään yhdessä oikea sisältö puheenvuoroon.

Voit tilata jokaisen setin myös webinaarina, eli kuulijat voivat osallistua oman koneensa, tablettinsa tai vaikka puhelimensa välityksellä. Tämä on erinomainen vaihtoehto etenkin silloin, kun haluat tarjota ajattelemisen aihetta omille työntekijöillesi. Webinaari sopii erinomaisesti myös esimerkiksi silloin, jos olette kokoontuneet omalla porukalla jonnekin ettekä halua ulkopuolisia kuljeskelemaan kokoontumiseenne. Me hoidamme kaikki webinaarin tekniset järjestelyt. Osallistujat tarvitsevat vain kohtuullisen nopean nettiyhteyden (yli 1 Mbps) sekä tietokoneen, tablet-laitteen tai älypuhelimen. Mobiiliverkossa yhteysnopeus ei tosin välttämättä riitä.

Hinnat

Kaikki puheenvuorot ovat saman hintaisia. Hintaan vaikuttaa se, minkä mittaisen puheenvuoron haluat ja missä tapahtuma pidetään. Tässä hinnasto:

Alue 0,5 – 3 tuntia 3 – 6 tuntia
Suur-Tampere (alle 200 km Tampereelta) 2480 € 3980 €
Etä-Tampere (201 – 400 km Tampereelta) 2780 € 4680 €
Kauko-Tampere (yli 400 km Tampereelta) 3180 € 5280 €
Webinaari: 1980 €

Mikäli tapahtumasi on lauantaina, hintaan lisätään lauantailisä, 500 €. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Näin tilaat

Tilaaminen on helppoa. Valitse puheenvuoro ja soita Pasille: 0400 300 385. Saat sähköpostiisi selkeän tarjouksen, jonka hyväksyt sähköpostitse ja homma on sillä selvä. Voit myös lähettää tilauksen/tarjouspyynnön suoraan sähköpostilla: pasi@tuplaamo.fi.

Jos et ole varma mikä puheenvuoro sopisi tilaisuuteesi, autan valinnassa mielelläni. Soita minulle, niin etsitään paras ratkaisu tarpeeseesi.

Tässä kuvaukset tarjolla olevista puheenvuoroista ja hieman makupaloja siitä, mitä saat tilatessasi minut puhumaan.

Myynti haisee, haisetko sinäkin?

Myyjä on huijari, koijari, vedättäjä, tyrkyttäjä. Onneksi sinä et ole myyjä. Vai oletko sittenkin? Mielikuva myyjistä huijareina istuu tiukassa. Mutta voiko hyvä myyjä olla huijari? Tappaako digi myyjät ja miksi kivijalkaa tarvitaan yhä enemmän? Kuka teidän yrityksessänne oikeasti onkaan myyjä? Mihin suuntaan myyjien pitäisi taitojaan kehittää? Herättäjähetki, joka pistää henkilöstön miettimään omaa asennettaan myyjiin ja myyntiin.

Kesto:
Seminaaripuheenvuoro: 45-60 min
Webinaari: 45-90 min

Sopii:
Sopii seminaariin, messuille tai koulutuspäivään, jonka osallistujina on koko yrityksen henkilöstö siivoojasta toimitusjohtajaan.

Yrittäjä, tee nyt v**tu edes jotain

Yrittäjä sortuu liian usein marisemaan omia olosuhteitaan, sen sijaan että tarttuisi toimeen ja tekisi. Toisaalta haetaan erilaisia pikapelastajia ja välineitä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen, vaikka kaikki perusasiat ovat tekemättä tai retuperällä.

Kesto:
Seminaaripuheenvuoro: 45-60 min
Koulutus: 3 tuntia
Webinaari: 45-90 minuuttia

Sopii:
Seminaariin tai koulutuspäivään, jonka osallistujina on yrittäjiä tai yritysten myynti- ja/tai markkinointiväkeä.

Asenteen kemiantunti

Asenne, motivaatio ja tavoitteet muodostavat pyhän kolminaisuuden tuottavaan toimintaan. Kaikkeen toimintaamme vaikuttavat yllättäen kehomme kemiat. Miten hormonit vievät meitä eteenpäin ja miten ne toisaalta voivat jopa pysäyttää meidät.

Tunnilla opitaan mm. miten kättelemällä voi muuttaa toisen elämän suunnan, miten kahden minuutin keskittyminen, testosteroni ja kortisoli voivat tehdä sinusta menestyjän tai luuserin.

Kesto:
Seminaaripuheenvuoro: 30-60 min
Koulutus: 3 tuntia
Webinaari: 1-3 tuntia

Sopii:
Seminaariin tai koulutustapahtumaan, jonka osallistujina on yrittäjiä tai yritysten myynti- ja/tai markkinointiväkeä.

Miksi et opi tänäänkään mitään

Seminaarit ovat mukavia tapahtumia. Fiilis on korkealla ja puhujilta tuntuu irtoavan loistavia ajatuksia yksi toisensa perään. Valitettavasti kotiin tai toimistolle paluun jälkeen se kaikki on vain haalea muisto ja elämä jatkuu entistä rataa. Miksi näin on ja miten voisi olla toisin?

Kesto:
Seminaaripuheenvuoro: 30-60 min
Webinaari: 30-90 min

Sopii:
Mihin tahansa seminaariin tai koulutuspäivään. Tehokas asenneherättely, joka herättää ajattelemaan omaa toimintaa ja asennetta.

Tulirinki

Mitä jos sinä maksaisit markkinoinnista vasta kun saat kaupan tehtyä? Mitä jos sinulla olisi ympärilläsi yrityksiä jotka aktiivisesti suosittelevat ja myyvät palveluitasi? Pasi kertoo, kuinka yrittäjä voi rakentaa ympärilleen Tuliringin, joka tuottaa tuloksia.

Kesto:
Seminaaripuheenvuoro: 30-60 min
Koulutus: 3 tuntia
Webinaari: 30-90 min

Sopii:
Seminaariin tai koulutustapahtumaan, jonka osallistujina ovat yrittäjät.

Seitsemän vetovihjettä verkostoitumiseen

Verkostoituminen, tuttu sana jokaiselle, mutta silti niin monelle vaikeaa. Miksi kaivamme mieluummin puhelimen taskusta ja näpyttelemme sähköpostia, vaikka voisimme tutustua uusiin ihmisiin? Miksi itsensä esittelyn kohdalla kieli menee solmuun ja suusta tulee vain sammakoita? Tämän puheenvuoron aikana tarjoillaan seitsemän takuuvarmaa vihjettä onnistuneeseen verkostoitumiseen.

Kesto:
Seminaaripuheenvuoro: 30-60 minuuttia
Koulutus: 1,5 – 3 tuntia
Webinaari: 30-90 minuuttia

Sopii:
Seminaariin tai koulutuspäivään, jonka osallistujina on esimerkiksi yrittäjiä, myyjiä, yritysjohtajia, viestintäihmisiä, asiakaspalvelijoita tai vaikkapa opiskelijoita.

Kuusi syytä miksi myyntikoulutus epäonnistuu

Ilmainen opas paljastaa, miksi myyntikoulutus epäonnistuu lähes aina ja miten pelastat tilanteen! Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat oppaan saman tien luettavaksesi.

You have Successfully Subscribed!