Myyjäsi voisivat luultavasti tehdä vähintään puolet enemmän tulosta

Myynti on taitolaji. Kun toinen tekee kauppoja liukuhihnalta ja toinen saa puserrettua yhden kaupan kuukaudessa, ero löytyy osaamisesta. Osaamisesta, jota ihan jokainen voi kehittää. Minä valmennan sinut tai myyjäsi parempiin tuloksiin.

Myyntivalmennus, Pasi Rautio

Voisi kuvitella, että myyntityö muuttuu jatkuvasti tekniikan kehittyessä. Totta on, että ihmisten käyttäytyminen ja ostotavat ovat erilaiset kuin vaikka 20 vuotta sitten. Silti periaatteet pysyvät samoina; myynti on psykologiaa. Jos sinä myyt itse tai alaisuudessasi on myyjiä, joiden pitäisi tehdä tulosta, tehtäväsi on järjestää kaikki mahdollinen tuki tähän kriittiseen työhön.

Myyntivalmennus tarjoaa juuri sitä tukea mitä suurimmassa määrin ja sitä saat minulta.

Suosituin ja tuloksekkain tuotteeni on Repsikka™. Siinä hyppään myyjän mukaan myyntikäynneille. Tarjolla on myös Repsikka™ Myymälä, joka tapahtuu kivijalkamyymälässä tai jossain muussa kiinteässä myyntipaikassa, vaikkapa messuilla.

Toinen erittäin tehokas ja vielä useampaan tilanteeseen sopiva palvelu on Varikko™. Se on suoraa sparrausta myyjille ja myynnin johtohenkilöille, mutta myös yrittäjälle tai asiakaspalvelusta vastaavalle. Sparraus tapahtuu henkilökohtaisten tapaamisten kautta tapaamisissa tai verkon kautta.

Mikäli tarvitset isompaa myynnin remonttia tai koulutusohjelmaa koko myyntitiimillesi, minulta löytyy ratkaisu siihenkin.

Kaikki palveluni tähtäävät vain yhteen päämäärään: myynnin kasvattamiseen. Jos sinulla on sama tavoite, ota ihmeessä yhteyttä: 0400 300 385 tai pasi@tuplaamo.fi.

Henkilökohtainen kehittää aina enemmän kuin yleinen

Nopeita ja näkyviä muutoksia myyntityöhön lähivalmennuksella

Vanhoina hyvinä aikoina uusi myyjä oppi työnsä konkareilta. Myyjälegenda Lalle Michelson kertoo kirjassa Myynninmurtajat, kuinka hän aloitti myyntiuransa IBM:llä. Neljän kuukauden opiskelun jälkeen hän pääsi ensimmäisen kerran myyntikäynnille – kantamaan kokeneen myyjän salkkua. Mitään ei saanut sanoa. Vasta pari kuukautta myöhemmin hän ryhtyi itse myymään.

Valitettavasti nykyään tällaiseen totaaliseen perehdytykseen on harvoin mahdollisuuksia, mutta se ei poista menetelmän tehokkuutta. Luokkahuoneesta myyjä pystyy kyllä saamaan apuja työhönsä, mutta edistyminen on hidasta ja hyvin paljon myyjän omalla vastuulla. Kun opit tuodaan käytännön tilanteisiin valmentajan ollessa paikalla, myyjän oppimis- ja tuloskäyrät lähtevät Hornetin vauhdilla kohti aurinkoa.

Näin toimii Repsikka™:

  • Yhdelle myyjälle kerrallaan
  • Myymälä-versiossa valmennettavia voi olla kerralla kaksi
  • Nopeita tuloksia, koska päästään pureutumaan oikeisiin asioihin heti
  • Myyjät myyvät koko valmennuksen ajan, eli ei luokkahuonekoulutuksen tyhjäkäyntiä
  • Saat tietää myyjästäsi enemmän, sillä jokaiseen Repsikkaan™ sisältyy ExtendedDISC-analyysi

Yksilöllinen valmennus auttaa kaivamaan timantin esiin

Mitä enemmän työ luo paineita, sitä tärkeämpää on ulkopuolinen tuki. Yrittäjänä, johtajana tai myyjänä haluat saada tuloksia. Siitä taas syntyy paine vähintäänkin oman pään sisällä, luultavasti toki myös ulkopuolelta. Jos noiden paineiden kanssa jää yksin, jossakin vaiheessa pamahtaa.

Luotettava juttukumppani auttaa jo paljon, mutta vaikkapa lapsuuden kaveri ei välttämättä ymmärrä tilannettasi kunnolla. Jokainen meistä juttelee mieluiten sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa meillä on jotakin yhteistä. Jonkun, jolla on samoja kokemuksia ja joka suhtautuu niihin samalla tavalla. Myyjä juttelee mieluiten myyjän kanssa, yrittäjä yrittäjän.

Juuri tuollaista ymmärtävää ja osaavaa sparrausta yrittäjälle, myyntijohtajalle tai myyjälle tarjoaa Varikko™, eli käytännössä minä, Pasi Rautio. Olen tehnyt myyntiä yli 25 vuotta, valmentanut myyjiä lähes viisitoista vuotta ja toiminut yrittäjänä yli kymmenen vuotta. Kilometrejä, kohtaamisia, keskusteluja ja kokemuksia on siis plakkarissa paljon. Sieltä on hyvä ammentaa.