Myyjäsi voisivat luultavasti tehdä vähintään puolet enemmän tulosta

Myynti on taitolaji. Kun toinen tekee kauppoja liukuhihnalta ja toinen saa puserrettua yhden kaupan kuukaudessa, ero löytyy osaamisesta. Osaamisesta, jota ihan jokainen voi kehittää. Minä valmennan sinut tai myyjäsi parempiin tuloksiin.

Myyntivalmennus, Pasi Rautio

Voisi kuvitella, että myyntityö muuttuu jatkuvasti tekniikan kehittyessä. Totta on, että ihmisten käyttäytyminen ja ostotavat ovat erilaiset kuin vaikka 20 vuotta sitten. Silti periaatteet pysyvät samoina; myynti on psykologiaa. Jos sinä myyt itse tai alaisuudessasi on myyjiä, joiden pitäisi tehdä tulosta, tehtäväsi on järjestää kaikki mahdollinen tuki tähän kriittiseen työhön.

Myyntivalmennus tarjoaa juuri sitä tukea mitä suurimmassa määrin ja sitä saat minulta.

Suosituin ja tuloksekkain tuotteeni on Repsikka™. Siinä hyppään myyjän mukaan myyntikäynneille. Tarjolla on myös Repsikka™ Myymälä, joka tapahtuu kivijalkamyymälässä tai jossain muussa kiinteässä myyntipaikassa, vaikkapa messuilla.

Tarjoan myös suoraa sparrausta myyjille ja myynnin johtohenkilöille. Sparraus tapahtuu henkilökohtaisten tapaamisten kautta joko Tuplaamon tiloissa tai verkon kautta. Mikäli tarvitset isompaa myynnin remonttia tai koulutusohjelmaa koko myyntitiimillesi, minulta löytyy ratkaisu siihenkin.

Alta löydät lisää tietoa Repsikka™-palvelusta. Muut toteutukset räätälöidään tarpeesi mukaan. Kaikki palveluni tähtäävät vain yhteen päämäärään: myynnin kasvattamiseen. Jos sinulla on sama tavoite, ota ihmeessä yhteyttä: 0400 300 385 tai pasi@tuplaamo.fi.

Kun kaipaat rapsakkaa kohennusta myyjäsi tuloksiin, valitse Repsikka™

Vanhoina hyvinä aikoina uusi myyjä oppi työnsä konkareilta. Myyjälegenda Lalle Michelson kertoo kirjassa Myynninmurtajat, kuinka hän aloitti myyntiuransa IBM:llä. Neljän kuukauden opiskelun jälkeen hän pääsi ensimmäisen kerran myyntikäynnille – kantamaan kokeneen myyjän salkkua. Mitään ei saanut sanoa. Vasta pari kuukautta myöhemmin hän ryhtyi itse myymään.

Valitettavasti nykyään tällaiseen totaaliseen perehdytykseen on harvoin mahdollisuuksia, mutta se ei poista menetelmän tehokkuutta. Luokkahuoneesta myyjä pystyy kyllä saamaan apuja työhönsä, mutta edistyminen on hidasta ja hyvin paljon myyjän omalla vastuulla. Kun opit tuodaan käytännön tilanteisiin valmentajan ollessa paikalla, myyjän oppimis- ja tuloskäyrät lähtevät Hornetin vauhdilla kohti aurinkoa.

Näin toimii Repsikka™:

  • Yhdelle myyjälle kerrallaan
  • Myymälä-versiossa valmennettavia voi olla kerralla kaksi
  • Nopeita tuloksia, koska päästään pureutumaan oikeisiin asioihin heti
  • Myyjät myyvät koko valmennuksen ajan, eli ei luokkahuonekoulutuksen tyhjäkäyntiä
  • Saat tietää myyjästäsi enemmän, sillä jokaiseen Repsikkaan™ sisältyy ExtendedDISC-analyysi