Sivukaupalla luettavaa myynnistä ja markkinoinnista

Vuosien saatossa olen tuottanut paljon sisältöä eri kanaviin; videoita, podcasteja, artikkeleita jne. Koska kirja nyt kuitenkin on jollain tavalla arvostetumpi tekele, tässä esittelyssä kaksi kirjoittamaani/yhteiskirjoittamaani kirjaa. Seuraavaa on työstetty jo hyvä tovi, mutta siitä sitten ajallaan.

50 vinkkiä ja pari kätevää työkalua myyjän arkeen

Onko sinulla, kollegoillasi tai ehkäpä jopa alaisillasi välillä motivaatio tai tavoitteet hukassa? Onko sinunkin arjessa tilanteita, joissa tarvitset tukea, vahvistusta tai kenties uusia ajatuksia?
Eipä hätää. Tämä pikaopas sisältää 50 vinkkiä syventävän tekstin kera myyjän tai vaikka myyntijohtajan arkeen. Vinkkejä noudattamalla sinä tai kollegasi teette taatusti parempaa tulosta ja mikä parasta, asiakkaasi ovat tyytyväisempiä!

Mukana myös työkalut myyntitavoitteiden määrittelyyn ja seurantaan sekä uusien tapojen opetteluun.

Saat kaiken tämän yhdessä kätevässä paketissa, jonka käyttäminenkin on mietitty sinua ajatellen. Voit nimittäin asettaa haluamasi vinkin kätevästi näkyviin työpöydällesi, jotta se ei unohdu. Valitse uusi vinkki joka viikko, niin asiat pysyvät tuoreina mielessäsi.

Tällainen kirjanen voi osoittautua sinulle todella arvokkaaksi, jos vain sinä ja myyjäsi käytätte sitä aktiivisesti. Tilaa siis heti, jotta pääsette aloittamaan tuloksen parantamisen kenties jo huomenna!

Konkreettisia markkinointivinkkejä alalle kuin alalle

Varoitus! Jos pelkäät erottua porukasta, tämä kirja saattaa aiheuttaa sinulle painajaisia. Jos luet tämän kirjan ja sovellat sen oppeja, saatat saada sellaista huomiota, joka konkretisoituu yrityksesi pankkitilille.

Tuloksentuplauskirja tarjoilee 51 valmista markkinointitaktiikkaa, joiden avulla yrityksesi voi nousta suosta, päästä alkuun, herätä uudestaan eloon, kasvaa entisestään ja kenties jopa tuplata tuloksensa.Kukin taktiikka on alunperin kehitetty tietylle alalle, mutta niitä kaikkia pystyt soveltamaan omaan bisnekseesi. Mitä tahansa elääksesi myytkin, TuloksenTuplausKirja tarjoaa eväitä myynnin kasvattamiseen.

Taktiikoiden lisäksi saat aimo annoksen konkreettisia vinkkejä mm. omien ideoidesi myymiseen, asiantuntijabrändin rakentamiseen, sisältömarkkinointiin tai lisämyynnin tekemiseen.
TuloksenTuplausKirja paljastaa mm.

– Mikä on yrityksesi arvokkain omaisuus
– Miksi tarina voittaa kaiken
– Mikä markkinoinnin muoto ottaa komennon 2010-luvulla
– Mikä on täysin riskitön investointi

Kirjan tekstit ovat lyhyitä ja helposti sulavia. Tämän kanssa ei siis tarvitse pakertaa yötä myöten.

Kun remonttifirman yrittäjä päätti tarttua pari viikkoa yöpöydällä lojuneeseen Tuloksentuplauskirjaan, seurasi siitä minimaalisen vaivan jälkeen 2500 euron edestä kauppaa. Lue kuinka kaikki kävi.

Kirjan ennakkoon lukeneet ovat antaneet mm. tällaistä palautetta:

”Tuntuu peräti käsittämättömältä mikseivät kaikki jo toimi noiden ideoiden mukaan.”
Samuli Laurikainen
yrittäjä
Silmusalaatti.fi

”Kyllä nyt ketuttaa. Miksen hoksannut kirjoittaa tätä opusta itse?”
Jari Parantainen
tuotteistajamarkkinointisissiyrittäjä
Noste Oy

”Olisin toivonut saavani tällaisen käsiini jo 15 vuotta sitten!”
Nina Rinne
Yrittäjä, valmentaja
Sitomo Oy

”Tuloksentuplauskirja on viihdyttävää ja konkreettista bisneskirjallisuutta, jota suosittelen jokaiselle pk-yritykselle. Tätä käytännönläheisempää tekstiä löytyy vain muropaketin avausohjeista. Poimi parhaat vinkit, sovella ja menesty.”
Katleena Kortesuo
Yrittäjä, kouluttaja, kirjailija
Katleena Kortesuo Oy