Pasin omat ja suosittelemat kirjat

 

Pieru tuulikaapissa – 50 vinkkiä myyjän arkeen -kirjanen

Pieru_Tuulikaapissa_Promo_4__syvatty_393x279

Onko sinulla, kollegoillasi tai ehkäpä jopa alaisillasi välillä motivaatio tai tavoitteet hukassa? Onko sinunkin arjessa tilanteita, joissa tarvitset tukea, vahvistusta tai kenties uusia ajatuksia?

Eipä hätää. Tämä pikaopas sisältää nimittäin 50 vinkkiä myyjän tai vaikka myyntijohtajan arkeen. Kaikki vinkit ovat niitä yleisimpiä haasteita, joita jokainen myynnin parissa työskentelevä kohtaa.

Vuoden 50 viikolle löytyy yksinkertainen ohje ja syventävä tarina. Jokaista ohjetta seuraamalla sinä tai kollegasi teette taatusti parempaa tulosta ja mikä parasta, asiakkaasi ovat tyytyväisempiä.

Mutta, ei tässä vielä kaikki!

Kuten sinäkin hyvin tiedät, tavoitteet ovat kaiken a ja o, kun haluat menestyä. Jotta tavoitteen voisi saavuttaa, se täytyy tietenkin ensin asettaa ja sitten pilkkoa pienempiin osiin. Tämä kirjanen antaa yksinkertaisen avun juuri siihen.

Loppusivuilta löydät nimittäin työkalun omien numerotavoitteiden kirkastamiseen. Ensin määrittelet 12 kuukauden tavoitteen, pilkot sen viikkotavoitteiksi ja sitten seuraat kehitystäsi. Näet joka viikko kuinka paljon edellä tai jäljessä tavoitettasi olet.

Eikä tässäkään vielä kaikki!

Lisäksi voit kirjata ylös 50 vinkin joukosta ne kolme tärkeintä tavoitetta, joissa tiedät kehittymiskohteesi olevan ja tehdä myös omia muistiinpanojasi näihin liittyen. Suosittelen tekemään tämän ehdottomasti, sillä 50 asiaa on aivan liian paljon kerralla pureksittavaksi. Keskity muutamaan, niin saavutat tuloksia.

Eikä tässäkään vielä kaikki!

Tiedät varmasti Jerry Seinfeldin, koomikon, joka muuten juuri täytti 60 vuotta. Tässä kirjasessa on mukana myös hänen erinomainen tekniikkansa uuden tavan omaksumiseen. Se on nimeltään ”Älä katkaise ketjua”.

Saat kaiken tämän yhdessä kätevässä paketissa, jonka käyttäminenkin on mietitty sinua ajatellen. Voit nimittäin ottaa vaikkapa ensi viikon teemaksi vinkin numero 21: ”Kilpailijan haukkuminen vahingoittaa vain sinua.” Käännät sen vain esiin, luet kuvauksen muistin virkistykseksi ja laitat vinkin sitten näkyvästi työpöydällesi.

Tällainen kirjanen voi osoittautua sinulle todella arvokkaaksi, jos vain sinä ja myyjäsi käytätte sitä aktiivisesti. Tilaa siis heti, jotta pääsette aloittamaan tuloksen parantamisen kenties jo huomenna!

Tuloksentuplauskirja

TuloksentuplauskirjaVaroitus! Jos pelkäät erottua porukasta, tämä kirja saattaa aiheuttaa sinulle painajaisia. Jos luet tämän kirjan ja sovellat sen oppeja, saatat saada sellaista huomiota, joka konkretisoituu yrityksesi pankkitilille.

Edellinen painos myytiin loppuun – päivitetty Tuloksentuplauskirja nyt tilattavissa.

Tuloksentuplauskirja tarjoilee 51 valmista markkinointitaktiikkaa, joiden avulla yrityksesi voi nousta suosta, päästä alkuun, herätä uudestaan eloon, kasvaa entisestään ja kenties jopa tuplata tuloksensa.

Kukin taktiikka on alunperin kehitetty tietylle alalle, mutta niitä kaikkia pystyt soveltamaan omaan bisnekseesi. Mitä tahansa elääksesi myytkin, TuloksenTuplausKirja tarjoaa eväitä myynnin kasvattamiseen.

Taktiikoiden lisäksi saat aimo annoksen konkreettisia vinkkejä mm. omien ideoidesi myymiseen, asiantuntijabrändin rakentamiseen, sisältömarkkinointiin tai lisämyynnin tekemiseen.

TuloksenTuplausKirja paljastaa mm.
– Mikä on yrityksesi arvokkain omaisuus
– Miksi tarina voittaa kaiken
– Mikä markkinoinnin muoto ottaa komennon 2010-luvulla
– Mikä on täysin riskitön investointi

Kirjan tekstit ovat lyhyitä ja helposti sulavia. Tämän kanssa ei siis tarvitse pakertaa yötä myöten.

Kun remonttifirman yrittäjä päätti tarttua pari viikkoa yöpöydällä lojuneeseen Tuloksentuplauskirjaan, seurasi siitä minimaalisen vaivan jälkeen 2500 euron edestä kauppaa. Lue kuinka kaikki kävi.

 

Kirjan ennakkoon lukeneet ovat antaneet mm. tällaistä palautetta:

”Tuntuu peräti käsittämättömältä mikseivät kaikki jo toimi noiden ideoiden mukaan.”
Samuli Laurikainen
yrittäjä
Silmusalaatti.fi

”Kyllä nyt ketuttaa. Miksen hoksannut kirjoittaa tätä opusta itse?”
Jari Parantainen
tuotteistajamarkkinointisissiyrittäjä
Noste Oy

”Olisin toivonut saavani tällaisen käsiini jo 15 vuotta sitten!”
Nina Rinne
Yrittäjä, valmentaja
Sitomo Oy

”Tuloksentuplauskirja on viihdyttävää ja konkreettista bisneskirjallisuutta, jota suosittelen jokaiselle pk-yritykselle. Tätä käytännönläheisempää tekstiä löytyy vain muropaketin avausohjeista. Poimi parhaat vinkit, sovella ja menesty.”
Katleena Kortesuo
Yrittäjä, kouluttaja, kirjailija
Katleena Kortesuo Oy

 

Pasi suosittelee myös

Tom Lundberg & Juhani Töytäri: Asiakaspalvelun Pikku Jättiläinen

Petteri Hakala & Lalle Michelsson: Myynninmurtajat – 20 uskomusta B2B-myynnistä

Juhana Torkki: Puhevalta

Kuusi syytä miksi myyntikoulutus epäonnistuu

Ilmainen opas paljastaa, miksi myyntikoulutus epäonnistuu lähes aina ja miten pelastat tilanteen! Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat oppaan saman tien luettavaksesi.

You have Successfully Subscribed!