Lisää myyntitehoja luokkahuoneesta

Mitä tahansa ihminen tekeekään, sen pahin vihollinen on urautuminen, omalla mukavuusalueella tallaaminen ja muutoksen pelko. Hyväkin muuttuu nopeasti heikoksi, jos ei enää uskalla haastaa itseään alati ympärillä muuttuvassa maailmassa.

Jokainen meistä tarvitsee ravistelua – hetkiä, jolloin joku tarjoilee aivonystyröitä kutkuttavia uusia toimintamalleja, tai vanhoja tuttuja, joita yksinkertaisesti on unohtanut toteuttaa. Hektisessä arjessa myyntikokoukset, seminaarit tai jopa vain koulutukselle pyhitetyt lyhyet hetket antavat mahdollisuuden kehittyä.  

Mutta miten taklataan se kaiken kehityksen pysäyttävä ajatus: ”Ihan kiva koulutus, mutta…”, jonka myötä mikään ei muutu?

Kaikki lähtee ihmisestä itsestään. Onko riittävästi nälkää ja nöyryyttä oppia uutta ja ennenkaikkea työkaluja viedä asioita käytäntöön.

Ennen koulutuksen tilaamista on hyvä esittää itselle muutama kysymys.

  1. Miten ja kuka koulutuksen sisällön käytäntöön vientiä seuraa?
  2. Tukevatko yrityksemme prosessit ja osaaminen tämän osaamisen varmistamista?
  3. Onko ongelmakohdista keskusteltu riittävästi ja rehellisesti?

Kun vamistut, että teidän talon sisällä on riittävä tuki ja oikeat ongelmakohdat tunnistettu (johon koulutusta haetaan) voit odottaa jo tuloksia. Muuten tilaisuuden hyöty katoaa kouluttajan takavalojen mukana.

Tiedän, että investointi koulutuspäivään on iso. Kouluttajan palkkio, tilat, tarjoilut, myynnin menetys päivän ajalta, matkat jne. Toisaalta kouluttamattomuus on vielä kalliimpaa ja lopulta investointi tulee takaisin melko pienillä tehon lisäyksillä, laske vaikka tästä itse:

Myyntikoulutuksen takaisinmaksulaskuri
Tällä laskurilla voit laskea kuinka nopeasti koulutukseen panostetut eurot voisivat tulla takaisin. Toisin kuin tällaisissa laskureissa yleensä, tämä ottaa huomioon todelliset kustannukset. Pelkkä kouluttajan hinnan lisäksi mukaan täytyy laskea myös se, että koulutuksen aikana myyjät eivät ole myymässä. Kauppaa ei siis sinä aikana synny, mutta palkka täytyy silti maksaa.

Täytä lomakkeeseen kaikki tiedot ja testaile sitten kaskukenttien avulla millaisessa ajassa investointi voisi tulla takaisin ja millainen sen kokonaistuotto voisi olla.

  • Valitse numero väliltä 1 - 100.
  • Valitse numero väliltä 1 - 100.

Isoin ongelma on liian täyteen ahdettu koulutuspäivä ja yhteen sessioon toivotaan sisältöä kuuraketin rakennusohjeiden verran. Yksi tai kaksi aihetta on usein tehokkaampi kuin kuusi, vaikka koko ongelmaa ei ratkaistaisikaan. Useampi lyhyt sessio jatkettuna esimerkiksi verkossa tai sähköpostissa tapahtuvalla herättelyllä takaa parempia tuloksia. Joskus vähemmän on enemmän.

Mikä tahansa tilanteenne ja myyntikoulutustarpeenne onkin, tarjoan mielelläni siihen ratkaisun. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin: 0400 300 385 tai pasi@tuplaamo.fi.