Myyntikäynnin askeleet

Oikealla myyntikäynnin sapluunalla varmistat mahdollisimman hyvät tulokset

Alansa huippu pystyy improvisoimaan missä tahansa tilanteessa. Hän ei kuitenkaan tee sitä mielellään, koska tietää mikä tuo varmemmin tuloksia. Hän seuraa prosessia, jonka hän on nähnyt toimivan useimmissa tilanteissa. 
Myyntikäynnin askeleet
Kasvokkain tapahtuvan tapaamisen saanti on vaikeampaa kuin koskaan ennen. Kun siis olet saanut sellaisen buukattua, siihen on paras valmistautua huolella.

Olipa kyseessä myyntikäynti, tapaaminen tai neuvottelu, kaikissa tarvitaan yhtä monta askelta onnistuneeseen kohtaamiseen. Tässä koulutuksessa käydään läpi yksinkertainen malli, joka toimii kertauksena konkareille ja prosessimallina aloitteleville myyjille, asiantuntijoille ja neuvotteluja käyville.

Yhdeksän askeleen mallissa varmistetaan tulokset tarkastelemalla myyntiprosessi kotiläksyistä kaupan päättämiseen. Erityisesti keskitytään niihin kohtiin, joissa myyntitapaamisten suurimmat synnit tehdään:

  • Ennakkotyöt
  • Tilanteen haltuunotto
  • Asiakkaan tarpeiden selvittäminen
  • Kaupan päättäminen.

Koulutus palauttaa mieleen tai opettaa myyntimallin, jota seuraamalla tuloksia syntyy.

Kesto ja toteutustapa

Voit tilata tämän paketin kolmessa eri muodossa:

  • 30 – 60 minuutin mittaisena puheenvuorona
  • 1 – 3 tunnin mittaisena koulutuksena
  • 3 – 6 tunnin koulutuksena.

Mikä tahansa vaihtoehdoista voidaan toteuttaa paikan päällä tai verkossa. Tosin, päivän mittaista koulutusta suosittelemme vahvasti toteutettavaksi paikan päällä.

Mihin tarpeeseen koulutus vastaa?

Tämä koulutus osuu kuin nyrkki silmään, kun haluat varmistaa, että kaikki myyjäsi etenevät myyntiprosessissa samalla tavalla tai jos teiltä puuttuu myyntiprosessi kokonaan. Ja luonnollisesti tämä koulutus on omiaan silloin, jos haluatte parantaa myyntituloksia.

Kenelle sopii?

Koulutus sopii erityisesti yrityksille, jotka tekevät B2B-myyntiä, projektimyyntiä tai asiantuntijamyyntiä.

Kenelle ei sovi?

Tämä ei sovellu kuluttajamyyntiä tekeville yrityksille.

Kuka kouluttaa?

Koulutuksen vetää ja puheet pitää myyntikuiskaaja Pasi Rautio. Pasin myyntiura alkoi kahdeksan vanhana perheen valokuvausalan yrityksestä. Sittemmin hän on myynyt kodin elektroniikkaa, huonekaluja, tupakkaa ja liikelahjoja ennen vuonna 2009 alkanutta yrittäjäuraansa.

Nyt työnä on kouluttaa myyjiä ja asiakaspalvelijoita sekä auttaa yrittäjiä markkinoinnin kiemuroissa. Se ura on vienyt  miehen puhumaan kouluihin, järjestöjen tapahtumiin, messuille ja seminaareihin.

Hänet tunnetaan erityisesti energisestä ja mukaansatempaavasta esiintymisestä sekä konkreettisista ohjeista ja vinkeistä.

 

Pasi Raution täystakuu – jos et ole tyytyväinen, et maksa

Täystakuu: jos ei maistu, et maksa

Vaikka toistaiseksi kukaan ei olekaan takuuseen vedonnut, siitä huolimatta se sisältyy kaikkeen tekemiseemme. Jos siis et ole tyytyväinen tämän koulutuksen antiin, emme lähetä laskua.