Etätapaamiset haltuun – tee tulosta verkossa

Kun valtamerilaivojakin jo myydään etänä, kyllä teidänkin tuotteenne siihen taipuu

Joku on kotona, toinen toimistolla, kolmas kahvilassa. Tuloksellinen myynti kuitenkin onnistuu, kunhan vain verkko toimii ja parhaat käytännöt verkossa myymiseen ovat hallussa. Tästä koulutuksesta ne saat – itsellesi ja/tai myyjällesi.
Etätapaamiset haltuun – tee tulosta verkossa
Etämyynti ja etätapaamiset ovat olleet tehokas työväline monille jo vuosia. Parasta etämyynnissä on tietenkin se, että aikaa säästyy niin asiakkaalta kuin myyjältä.

Moni on vastustanut etämyynnin aloittamista monista syistä: persoona katoaa, asiakkaan on helppo vältellä päätöksentekoa tai asiakkailta on vaikeampi saada tapaamisia verkkoon. Kaikki nuo ovat kuitenkin vain tekijän päässä olevia tekosyitä.

Verkossakin myyntitapaamisen prosessi pitää olla kunnossa. Pitää ylittää asiakkaan päätöksenteon kolme kynnystä, jotta saa tapaamisen ja tapaamisella asiakkaan haluamaan muutosta. Pitää osata kuljettaa asiakasta tapaamisessa pikemmin oivallusmyynnin™ kuin ratkaisumyynnin keinoin.

Yksi iso kynnys monelle on tekniikka. ATK ei taivu sormissa ja tuotteen tai palvelun esittely verkon yli pelottaa.

Olipa syy vastustukselle mikä tahansa, sen yli pääsee tekemällä. Avain on itsensä altistaminen kokeilulle ihan samalla tavalla kuin kasvokkain tapahtuvissa tapaamisissa. Tämä koulutus auttaa ottamaan ensimmäiset askeleet ja saamaan etämyynnin aidosti tuottavaksi.

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat asiat:

  • Päätöksen kolme askelta
  • Tapaamisen varaaminen ja työkalut
  • Tapaamisen askeleet ja työkalut
  • Johda prosessia
  • Jälkihoito ja jälkityöt

Kesto ja toteutustapa

Voit tilata tämän paketin kolmessa eri muodossa:

  • 30 – 60 minuutin mittaisena puheenvuorona
  • 1 – 3 tunnin mittaisena koulutuksena
  • 3 – 6 tunnin koulutuksena.

Mikä tahansa vaihtoehdoista voidaan toteuttaa paikan päällä tai verkossa. Tosin, päivän mittaista koulutusta suosittelemme vahvasti toteutettavaksi paikan päällä.

Mihin tarpeeseen koulutus vastaa?

Kun yrityksesi hakee yhä oikeaa tapaa ja välineitä, jotta saisitte etämyynnistä kunnolla tuloksia.

Kenelle sopii?

Yritykselle, joka myy tuotteita tai palveluita toisille yrityksille tai yhteisöille. Koulutukseen osallistujan titteli voi olla yrittäjä, myyjä, asiantuntija, ostaja tai vaikka key account manager. 

Kenelle ei sovi?

Tämä ei sovi kuluttajakauppaa tekevään yritykseen eikä henkilöille, joilla ei ole myynnin tulosvastuuta yrityksessä tai organisaatiossa.

Kuka kouluttaa?

Koulutuksen vetää ja puheet pitää myyntikuiskaaja Pasi Rautio. Pasin myyntiura alkoi kahdeksan vanhana perheen valokuvausalan yrityksestä. Sittemmin hän on myynyt kodin elektroniikkaa, huonekaluja, tupakkaa ja liikelahjoja ennen vuonna 2009 alkanutta yrittäjäuraansa.

Nyt työnä on kouluttaa myyjiä ja asiakaspalvelijoita sekä auttaa yrittäjiä markkinoinnin kiemuroissa. Se ura on vienyt  miehen puhumaan kouluihin, järjestöjen tapahtumiin, messuille ja seminaareihin.

Hänet tunnetaan erityisesti energisestä ja mukaansatempaavasta esiintymisestä sekä konkreettisista ohjeista ja vinkeistä.

 

Pasi Raution täystakuu – jos et ole tyytyväinen, et maksa

Täystakuu: jos ei maistu, et maksa

Vaikka toistaiseksi kukaan ei olekaan takuuseen vedonnut, siitä huolimatta se sisältyy kaikkeen tekemiseemme. Jos siis et ole tyytyväinen tämän koulutuksen antiin, emme lähetä laskua.