Myyjäsi voisivat luultavasti tehdä vähintään puolet enemmän tulosta

Myynti on taitolaji. Kun toinen myyjä tekee kauppoja liukuhihnalta ja toinen saa juuri ja juuri puserrettua yhden kaupan kuukaudessa, ero löytyy osaamisesta. Osaamisesta, jota ihan jokainen voi kehittää.

Myyntityö myös muuttuu jatkuvasti tekniikan kehittyessä. Silti periaatteet pysyvät samoina; myynti on psykologiaa. Jos sinun alaisuudessasi on myyjiä, joiden pitäisi tehdä tulosta, sinun tehtäväsi on taata heille kaikki mahdollinen tuki työhönsä. Kiinteä osa sitä on myyntivalmennus. Minä autan sinua siinä.

Tiedät varmasti, että valtaosa myyntikoulutuksista epäonnistuu tuottamaan pysyviä muutoksia. Tarkkaan ottaen 85 % niistä kaikista epäonnistuu. Ilmainen oppaani kertoo kuusi tärkeintä syytä epäonnistumiseen ja niiden johdosta on helppo tehdä yksi johtopäätös: myyntikoulutus ei kannata, myyntivalmennus kannattaa.

Siksi tarjoankin juuri sitä – myyntivalmennusta. Suosituin ja tuloksekkain tuotteeni on Repsikka™. Siinä hyppään myyjän mukaan myyntikäynneille. Tarjolla on myös Repsikka™ Myymälä, joka tapahtuu kivijalkamyymälässä tai jossain muussa kiinteässä myyntipaikassa, vaikkapa messuilla.

Tarjoan myös henkilökohtaista sparrausta myyjille ja myynnin johtohenkilöille. Sparraus tapahtuu henkilökohtaisten tapaamisten kautta joko Tuplaamon tiloissa tai verkon kautta.

Mikäli tarvitset isompaa myynnin remonttia tai koulutusohjelmaa keskustelen toki aiheesta kanssasi mielelläni. Nämä paketit ovat käytännössä aina ainakin jossakin määrin räätälöityjä ja hinnoittelu perustuu saavutettuihin tuloksiin.

Kaikki palveluni tähtäävät vain yhteen päämäärään: myynnin kasvattamiseen. Luokkahuonekoulutukset kannattaa unohtaa tai vähentää minimiin ja keskittyä yksilön kehittämiseen. Vain silloin saadaan pysyviä tuloksia.

Tutustu alta tarjontaani ja valitse tilanteeseesi sopivin tapa löytää lisää tuloksia!

Repsikka™

  • Yhdelle myyjälle kerrallaan
  • Myymälä-versiossa valmennettavia voi olla kerralla kaksi
  • Nopeita tuloksia, koska päästään pureutumaan oikeisiin asioihin heti
  • Myyjät myyvät koko valmennuksen ajan, eli ei luokkahuonekoulutuksen tyhjäkäyntiä
  • Saat tietää myyjästäsi enemmän, sillä jokaiseen Repsikaan™ sisältyy ExtendedDISC-analyysi

>>> Tutustu Repsikkaan

 

 

Varikko™

  • Henkilökohtaista sparrausta myyjältä myyjälle
  • Yksi livetapaaminen ja yksi verkkopalaveri per kuukausi
  • Pitkän aikavälin kehittämistä, jakso vähintään kuusi kuukautta
  • Etenkin myyjälle, joka ei tunnu pääsevän potentiaalinsa edellyttämiin tuloksiin
  • Varikolle valitaan hakemusten perusteella

>>> Tutustu Varikkoon

Kuusi syytä miksi myyntikoulutus epäonnistuu

Ilmainen opas paljastaa, miksi myyntikoulutus epäonnistuu lähes aina ja miten pelastat tilanteen! Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat oppaan saman tien luettavaksesi.

You have Successfully Subscribed!